Saltning og snerydning

Omhyggeligt arbejde

Så er vintervejret over os igen, og det bliver nødvendigt at rydde sne og at salte vejene. Vi har stor erfaring og ekspertise med saltning og snerydning, og vi tilbyder begge dele til absolut rimelige priser. Vi er meget omhyggelige med vores arbejde, og vi sætter en ære i at have tilfredse kunder. Vi kan tilbyde saltning og snerydning for både små og store kunder, og vi yder altid høj service. Kontakt os for aftale om saltning og snerydning, vi er hurtige, effektive og overholder altid vores aftaler.

Saltning og snerydning for alle

Vi tilbyder saltning og snerydning til såvel private, som til erhvervskunder og offentlige institutioner.

Vi påtager os både små og store opgaver. Vi kan derfor desuden tilbyde hurtig snerydning i særlige enkeltstående situationer, ligesom vi gerne indgår aftaler om fast saltning og snerydning gennem en længere periode.

Det bedste for alle parter, især ved større opgaver, er en fast aftale.

Fast aftale om saltning og snerydning

I beboelsesforeninger, ved butikker og andre erhvervsejendomme, ved børneinstitioner og andre offentlige bygninger – alle disse steder er det i høj grad vigtigt, at det er til at komme sikkert frem, også når vintervejret presser os.


Vi laver meget gerne faste aftaler om saltning og snerydning, sådan at I kan føle jer sikre på, at det er forsvarligt at komme til og fra jeres sted.


Både parkeringspladser, legepladser, fortove og veje skal ryddes og saltes, og det klarer vi med stor ekspertise.

Vi højner sikkerhed og komfort

For vores kunder kan der være flere motiver til at få udført saltning og snerydning, alt efter hvilken type kunde vi taler om. Men alle kunder har det fælles ønske, at det skal være sikkert og gerne bekvemt at færdes på et bestemt område.


Vi har både redskaber og ekspertise til at udføre kompetent saltning og snerydning, herunder også bortkørsel af sne. Kontakt os for en snak om dine behov for snerydning.

Kompetent saltning og snerydning

Vi er professionelle og har mange års erfaring, når det gælder saltning og snerydning. Vi har det nødvendige udstyr, vi ved, hvordan udstyret skal bruges, og vi kan tilrettelægge arbejdet bedst muligt.


På den måde sikrer vi en stabil og effektiv saltning og snerydning, så vi kan bidrage til at undgå ulykker og unødigt besvær. Problemet med snevejr er jo dels, at det giver en masse besvær for alle, dels at det giver stor risiko for ulykker. Vi klarer saltning og snerydning, så området er farbart.

Skriv til os

Send os en e-mail med det du ønsker hjælp til, og vi vil vende retur allerede inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du ringes op?

Hvis du har spørgsmål til vores services, eller hvis du ønsker at vi ringer dig op med en god pris, så udfyld formularen, og vi vil ringe til dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Gunner Larsen & Søn v/Peter Løvgren Larsen

Edelgavevej 5

2765 Smørum

CVR: 26871077

Kontakt os

☎ Tlf.: 20 15 95 52

✉ E-mail: tina@gunnerlarsen.dk

Find vej