SALG AF HØ, HALM OG WRAP, SPÅNER OG TRÆPILLER

Har du brug for strøelse til din hest eller andre husdyr? Gunner Larsen & Søn tilbyder salg af hø, halm og wrap samt andet strøelse i virkelig god kvalitet og til absolut rimelige priser. Vi leverer til døren, og vi yder altid service af højeste kvalitet til vores kunder.

Vores lager er beliggende i Smørum. Vi leverer meget i og omkring Hillerød og resten af Nordsjælland. Vi kan dog levere vores produkter hurtigt og fleksibelt til hele Sjælland. For at gøre det nemt og belejligt for vores kunder, udarbejder vi altid skræddersyede løsninger, der passer til dit behov.

VI HAR ALTID ET STORT UDVALG

Hvad kan vi tilbyde i vores sortiment? Hvad angår salg af hø, wrap og strøelse har vi et stort udvalg, tillige med træpiller, og du kan få det hele leveret samlet.

VORES UDVALG BESTÅR AF:

  • ​​Wrap og hø
  • ​​Halm
  • ​​Spåner
  • ​​Træpiller

SALG AF HØ, wrap OG STRØELSE I FORSKELLIGE STØRRELSER

Vores produkter leveres i minibigballer/bigballer. Vores salg af hø, wrap og strøelse er som nævnt både til private og erhvervskunder, og derfor er størrelserne på leverancerne varierende.

KONTAKT OS OG INDHENT ET GODT TILBUD

Har du spørgsmål til vores salg af hø og wrap, eller til vores priser og sortiment? Så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder gerne et godt tilbud til dig, når vi kender omfanget af dit behov. Grundet vores mangeårige erfaring med salg af hø og wrap kan vi rådgive dig til den bedste løsning.

Kontakt os på telefon 20 15 95 52 eller skriv til os på e-mail tina@gunnerlarsen.dk. Du kan også skrive via kontaktformularen i bunden af siden, hvis du har en henvendelse angående salg af hø og wrap – vi svarer indenfor 12 timer.

Skriv til os

Send os en e-mail med det du ønsker hjælp til, og vi vil vende retur allerede inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du ringes op?

Hvis du har spørgsmål til vores services, eller hvis du ønsker at vi ringer dig op med en god pris, så udfyld formularen, og vi vil ringe til dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Gunner Larsen & Søn v/Peter Løvgren Larsen

Edelgavevej 5

2765 Smørum

CVR: 26871077

Kontakt os

☎ Tlf.: 20 15 95 52

✉ E-mail: tina@gunnerlarsen.dk

Find vej