AFHENTNING AF MØDDING OG UDLEJNING AF CONTAINER TIL HESTEMØG

Hos Gunner Larsen & Søn kan du leje en container til opbevaring af din hestemødding. Vi har forskellige størrelser alt efter dit behov (antal heste). Derudover tilbyder vi også at komme og hente din mødding fra fast møddingsplads eller din egen container.

Et højt serviceniveau for vores kunder er vores førsteprioritet, og derfor står vi altid klar til at lave en skræddersyet aftale til dig, hvis du har brug for det. Det gælder uanset, om det er for en længere eller kortere lejeperiode. Vi har base i Smørum, og derfor har vi mange kunder fra bl.a. Hillerød og omegn samt resten af Nordsjælland.

VI HAR STOR ERFARING

Vi har stor erfaring og ekspertise med udlejning af container til hestemøg og afhentning af mødding. Vores kunder er store rideskoler, stutterier og private stalde i alle størrelser, og vi kan garanteret også hjælpe dig.

Vi tilbyder derudover altid gode ordninger til absolut rimelige priser. Er du interesseret i afhentning af mødding, eller er du på udkig efter udlejning af container til hestemøg, så tøv ikke med at kontakte os.

LEJ EN CONTAINER TIL HESTEMØG ELLER BESTIL AFHENTNING AF MØDDING I DAG

Vil du leje en container til hestemøg, ønsker du afhentning af mødding, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores priser, ydelser eller andet? Så kontakt os i dag.

Du kan ringe på telefon 20 15 95 52 eller skrive til vores e-mail tina@gunnerlarsen.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen i bunden af siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Skriv til os

Send os en e-mail med det du ønsker hjælp til, og vi vil vende retur allerede inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du ringes op?

Hvis du har spørgsmål til vores services, eller hvis du ønsker at vi ringer dig op med en god pris, så udfyld formularen, og vi vil ringe til dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Gunner Larsen & Søn v/Peter Løvgren Larsen

Edelgavevej 5

2765 Smørum

CVR: 26871077

Kontakt os

☎ Tlf.: 20 15 95 52

✉ E-mail: tina@gunnerlarsen.dk

Find vej