Hø, halm, wrap, spåner, træpiller

Høj service lige til døren

Har du brug for strøelse til din hest eller andre husdyr? Vi tilbyder mange slags strøelse af virkelig god kvalitet til absolut rimelige priser. Hvad enten du skal bruge hø, halm, wrap, spåner eller træpiller, kan du trygt bestille hos os. Vi leverer til døren, og vi yder altid høj service for vores kunder. Vi fører desuden træpiller af bedste kvalitet også til brændsel. Vores træpiller er til en klart konkurrencedygtig pris, og vi leverer de mængder, du har brug for, store eller små. Kontakt os for at lave aftale.

Forskellige mængder

Vi tilbyder såvel hø, som halm og wrap i forskellige mængder.

Vi leverer i baller af forskellig størrelse, og desuden fører vi både hø, halm og spåner i poser. Du kan derfor vælge mellem varierende mængder, alt efter hvor mange dyr du skal have dækket ind.

Til rideskoler og landbrug er de store baller naturligvis den bedste løsning, også fordi prisen er relativt lavere ved køb af store mængder. Til kæledyr i private omgivelser er vores poser med hø, halm eller spåner et mere oplagt valg.

Spørg os til råds.

Strøelse til heste

Der kan siges forskellige ting om varierende typer strøelse, især til brug for heste. Umiddelbart kan man måske spørge, om ikke halm er det bedste, når halm nu har været den mest almindelige form for strøelse i generationer.

Hvorfor anvende andre slags strøelse?
Generelt er sagen den, at især heste skal have foder i korrekt balance, og her er strøelse ikke tilstrækkeligt, og det er ligegyldigt, hvilken slags strøelse, vi taler om. Man skal derfor være indstillet på at supplere strøelsen i alle tilfælde.

Vigtigt at kombinere forskellig slags strøelse

Står hesten på halm, vil den få godt med træstof, hvilket er fint for fordøjelsen. Til gengæld indeholder halm mindre energi end hø og wrap. En god mulighed er derfor at variere strøelsen, så hesten får en blanding af forskellige typer.

Wrap er meget næringsrig strøelse, og wrap har desuden den fordel, at det ikke støver, fordi wrap jo er fugtigt i en eller anden grad. Noget andet er så, at meget fugtig wrap samtidig gør det nødvendigt at give hesten mere halm for at sikre, at hesten får tilstrækkeligt træstof. Wrap indeholder mindre træstof, end hø gør.

Altså kan du justere på mængderne af både træstof og energi ved at variere strøelsen og sørge for at supplere med det ene eller andet alt efter situationen